1 de maig del 2011

Fira Medieval d'Ascó 2011

Avui he tingut la oportunitat d'anar a veure la Fira Medieval d'Ascó. No ha estat casualitat; com que no tinc prou feina durant la setmana (ironia), els caps de setmana treballo en un club de futbol, el FC Ascó, com a fotògrafa; i aprofitant que avui jugàvem a casa, ens hem quedat a dinar allí i hem anat a fer un tomet a la Fira. Ja havia anat en algunes, però aquesta m'ha agradat especialment perquè he vist moltes paradetes relacionades amb les labors. Us deixo unes fotografies perquè pogueu veure tot el que hi havia per allí, i això només és una part!

Hoy he tenido la oportunidad de ir a la Fira Medieval de Ascó. No ha sido casualidad; como no tengo bastante trabajo durante la semana (ironía), los fines de semana trabajo en un club de futbol, el FC Ascó, como fotógrafa; y aprovechando que hoy jugábamos en casa, nos hemos quedado a comer por allí y hemos ido a dar una vuelta a la Feria. Ya había ido a otras, pero esta me ha gustado especialmente porque he visto muchos tenderetes relacionados con las labores. Os dejo algunas fotos para que podáis ver todo lo que había por allí, y eso es sólo un aperitivo, había mucho más!

Ascó i la seva coneguda Central Nuclear


Però una vista preciosa una mica més enllà de la central!

Xuxes! (Boníssimes... i cares!)

Espelmes / Velas



Un teler!

La filadora / La hiladora

Samarretes / Camisetas de Patchwork


Les cistelleres / Las cesteras

Curso de la tècnica de nusos / tècnica de nudos

Paradeta de punt de creu / Tenderete de punto de cruz




Un burro... fent el burro! jejeje / Un burro... haciendo el burro!

Didals per la meva colecció recent estrenada! / Dedales para mi recién estrenada colección!

3 comentaris:

  1. Ja m'has fet enveja, ja! Nosaltres només hem anat a donar un tomb per Montblanc en la seva setmana medieval(St. Jordi i llegenda), però noia, no hi havia tanta cosa de labors, com a la d'Ascó!

    ResponElimina
  2. a la filadora i la teixidora les conec
    que be
    jo espero anar el dia 8 a Fondarella,tambe ni ha una de fira
    petons

    ResponElimina
  3. Caram! Ja és casualitat també! jejeje... La veritat és que m'ho vaig passar d'allò més bé!
    A Fondarella? M'agradaria poder anar-hi! Per cert, vaig veure pel teu blog "Vilanova de Bellpuig". Tens alumnes d'allí? La meva mare és d'aquest poble!!

    Petons,

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!