7 de setembre de 2011

Logcabin i altres cosetes...

Fa dies que no publico... però no estic pas parada ni molt menys! Al contrari, m'he posat les piles, fil a l'agulla i he començat a posar en marxa els dos SALS en els que estic apuntada relacionats amb el patchwork. Per mi es tot un repte perquè com us he dit molts cops, sóc força autodidacta en aquest aspecte, i em costa... però bé, poc a poc me'n surto millor i m'agraden molt els resultats! Començo amb...

Hace días que no publico... pero no estoy parada ni mucho menos! Al contrario, me he puesto las pilas, he enhebrado la aguja y he empezado a poner en marcha los dos SALS en los que estoy apuntada relacionados con el patchwork. Para mi es todo un reto porque como os he dicho muchas veces, soy bastante autodidacta en este tema, y me cuesta... pero bueno, poco a poco voy mejorando y me gustan mucho los resultados! Empiezo con...

SAL Quilt Rojo

Aquest quilt m'encanta; em vaig enamorar d'ell només veure'l i em va costar ben poc apuntar-m'hi! De moment, la primera tasca és fer la part del logcabin, 6 peces grans i 10 meitats. De moment he començat per les peces grans i porto bon ritme, però he parat perquè estic esperant a que m'arribin unes teles de les mateixes tonalitats:

Este quilt me encanta; me enamoré de él cuando lo vi y me costó más bien poco apuntarme! De momento, la primera tarea es la parte del logcabin, 6 piezas grandes y 10 mitades. De momento, he empezado con las piezas grandes y llevo muy buen ritmo, pero he parado porque estoy esperando a que me lleguen unas telas de los mismos tonos:

Aquí tinc la caixeta amb totes les tires a punt de ser cosides!!

Aquí tengo la cajita con todas las tiras a punto de ser cosidas!!


BOM Saltbox Farm

D'aquest porto molt poquet. Perquè? Doncs per diferents motius: perquè les mesures estan amb polzades i m'hi he d'adaptar, perquè fer el logcabin sense fliselina em costa moltíssim (he desfet dos cops el logcabin i al final he decidit fer-ho amb fliselina amb unes mesures que he tret de la màniga i que després hauré d'adaptar al Quilt), perquè no sé com cosir les parts circulars... però en fi, ja porto això:

De este he hecho muy poquito. Porque? Pues por diferentes motivos: porque las medidas estan en pulgadas y tengo que adaptarme a ellas, porque hacer el logcabin sin fliselina me cuesta muchísimo (lo he deshecho dos veces y al final lo he hecho con fliselina adaptando un poco las medidas, que después tendré que adaptar al Quilt), porque no sé como coser las partes circulares... pero bueno, esto es todo lo que llevo:


8 comentaris:

 1. Nova capçalera! Molt maca amb el Round!

  I molts ànims que pel que veig t'està quedant força bé el patchwork!

  ResponElimina
 2. Dos proyectos muy bonitos!! Las telas del segundo me gustan mucho!! Besos.

  ResponElimina
 3. Me ha gustado mucho tu blog, felicidades

  Besos

  ResponElimina
 4. Hola amiga!!!!
  Felicitaciones por el log cabin rojo...está precioso..
  Un fuerte abrazo desde Venezuela.
  Edredones de Patchwork y Algo Más.

  ResponElimina
 5. muy bonitos avances, me gustan las telas.

  ResponElimina
 6. Precioso Iris! Yo el primero lo haré en rosa finalmente...a ver como queda. Besitos!

  ResponElimina
 7. A mi es que me encanta el rojo... Así que ya me va bien!! Jejeje Pero en rosa seguro que queda precioso también!

  ResponElimina
 8. Dos treballs molt bonics, els vermells també son un color que m'agrada, pero les robetes del bom son molt xules.
  Jo també he de fer anar la fiselina si vull que les costures vagim bé.

  Petons

  ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!