4 d’abril del 2011

Concurs Kits Rosace

Una amiga bloguera, Joven Puntera, em va animar a apuntar-me al concurs que organitza Hilos Rosace (en aquest enllaç podeu consultar les bases del concurs). Has de comprar un kit en el seu web i automàticament quedes inscrit en el concurs; la condició és que només pots fer un dels seus kits amb el seu material, però amb el preu t'ho envien tot i, si realment els fils són de bona qualitat, barats són! I res... com si no tingués més feina... Però el premi és bastant golós! I no parlo dels diners, sinó de tot el material que hi ha al premi, i a mi com tot això em va... doncs us ensenyo el disseny que he triat!

Una amiga bloguera, Joven Puntera, me animó a apuntarme al concurso que organiza Hilos Rosace (en este enlace podéis consultar las bases del concurso). Debes comprar un kit en su web y automáticamente quedas inscrito en el concurso; la condición es que sólo puedes hacer uno de sus kits con su material, pero con el precio te lo envian todo y, si realmente los hilos son de buena calidad, baratos son! Y nada... como si no tuviese más trabajo... Pero el premio es bastante goloso! Y no hablo del dinero, sino de todo el material que hay en el premio, y a mi como todo eso me va... pues os enseño el diseño que he escogido!


Material

5 comentaris:

  1. Ànims, noia! He mirat i llàstima que aquests kits no em van pq l'oferta val la pena!

    ResponElimina
  2. A mi em fa gràcia pel tema concurs!! Jejeje... Els fils també es poden comprar solts i són barats; ja et diré el què.

    Petons!

    ResponElimina
  3. Pinta força bé, quedare d'espectadora per veure el teu treball.
    Ànim i endavant.

    Petons

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!