12 de novembre de 2013

Diari de Nadal 2013 (DN13)

Els carrers s'engalalen, les llums de Nadal t'inviten a passejar... estic poètica? No! Es que ja arriba Nadal! Bé... sí, encara queda més d'un mes, és cert... però al grup del Facebook "Diario de Navidad 2013" ja ens hem posat les piles per preparar el diari d'aquest any! És el primer cop que el faig, però m'he dit, "Iris, ja que el fas, fes-lo a lo grande". I apali! 37 pàgines! De l'1 de desembre fins al 6 de gener (perquè qualsevol es deixa els reis!)

Las calles se visten de fiestas, las luces de Navidad te invitan a pasear... estoy poética? No! Es que ya llega la Navidad! Bueno... vale, todavía queda más de un mes, es cierto... pero en el grupo del Facebook "Diario de Navidad 2013" ya nos hemos puesto las pilas para preparar el diario de este año! Es la primera vez que participo, pero me he dicho "Iris, ya que lo haces, hazlo bien". Y ale, 37 páginas! Del 1 de diciembre hasta el 6 de enero (a ver quien es el listo que se deja los reyes magos!)

De moment, he preparat la estructura (15x21 cm, enquadernació amb anelles i tapes dures), he tallat les pàgines interiors i ho he començat a decorar una mica. La idea és una pàgina per foto+crònica. La foto va amb paper decorat i la crònica amb cartulina craft. Ja tinc totes les pàgines numerades (veure fotografies) i preparades perquè arribi el dia 1. 

De momento, tengo hecha la estructura (15x21cm, encuadernación con anillas y tapas duras), he cortado las páginas interiores y lo he empezado a decorar un poco. La idea es hacer una página por foto+crónica. La foto irá en el papel decorado y la crónica en cartulina craft. Ya tengo todas las páginas numeradas (ver fotos) y preparadas para el día 1.

Ara estic molt motivada... pregunteu-me el mateix d'aquí un temps! jejeje

Ahora estoy motivada... preguntadme lo mismo dentro de un tiempo! jejeje

Col·leccions:

- Dovecraft "Back to Basics Christmas Modern" (portada)
- Teresa Collins, Santa's List
- Crate Paper, Bundled Up

3 comentaris:

  1. Clar que sí, ja que ho fas fes-ho a lo grande, m'encanta la frase!!
    Ja ho tens tot molt encaminat, ara només falta fer les fotos ja,ja.
    Petons.

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!