5 d’agost de 2013

Llibreta des de zero

Hola de nou! No us tinc pas abandonats/es, però estic immersa en un projecte personal relacionat amb l'scrap (espero poder presentar-vos-el ben aviat!) i això no em deixa temps per actualitzar el bloc tan sovint.

Avui us ensenyo una nova llibreta des de zero que he fet per mi (sí sí, he fet una cosa per mi! jejeje), per escriure-hi tot allò relacionat amb l'scrap (tutorials, projectes, tallers...). Té 150 pàgines separades en cinc blocs. Per fer-la, he utilitzat la colecció Hello Pastel i l'he enquadernat amb la bind-it-all.

Em queda acabar amb la decoració, però es que m'agrada tant aquest maniquí! No tinc la Big Shot, ni la Cameo ni res per l'estil... però al món hi ha grans persones que fas un intercanvi i t'omplen el sobre de meravelles!!!

Hola otra vez! No os tengo abandonados/as, pero estoy immersa en un proyecto personal relacionado con el scrap (espero poder presentaroslo pronto!) y no tengo tiempo a actualizar el blog más a menudo.

Hoy os enseño una nueva libreta hecha desde zero para mí (sí sí, he hecho una cosa para mi! jejeje), para escribir todo aquello relacionado con el scrap (tutoriales, proyectos, talleres...) Tiene 150 hojas separadas en cinco bloques. Para hacerla, he utilizado la colección Hello Pastel y la he encuadernado con la bind-it-all.

Me queda acabar con la decoración, pero es que me gusta tanto este maniquí! Notengo la Big Shot, ni la Cameo ni nada por el estilo... pero en el mundo todavía quedan personas maravillosas con las que haces un intercambio y te llenan el sobre de chuches!!!


PORTADA (amb tapa d'acetat)
4 comentaris:

  1. Molt maca. De tant en tant també toca fer-se alguna cosa per a un mateix, oi?

    ResponElimina
  2. ara toca omplir-la !! ben segur que n'hauràs de fer una altra ben aviat !!

    ResponElimina
  3. Es muy bonita!!! y el uso es ideal así siempre tendrás a mano ideas ;)

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!