17 de maig del 2013

SCRAP + Sitges

Arriba el cap de setmana, arriba... la Fira d'Scrap a Sitges! Porto molts dies esperant que arribi aquest cap de setmana, i això que he tingut algun que altre contratemps! En un principi, hi havia d'anar dissabte a passar el dia i aprofitar per fer un taller durant el matí amb l'Elena Roche. Coses de la vida (espero poder explicar-vos el perquè la setmana vinent), em canvien el compromís que tenia diumenge a dissabte i au, a canviar-ho tot! Per sort, les noies de Blokum (que organitzen el taller de l'Elena) em van deixar canviar al taller de diumenge amb l'Alícia, que també em venia molt de gust fer-lo. L'únic que em sap greu es no tenir tant temps com el dissabte per disfrutar de la Fira, però bé... no es pot tenir tot!

Per anar-hi, he de fer un viatge amb  tren de 2,5 hores d'anada i 2,5 més de tornada... Us preguntareu on visc; a Lleida! Però és el que té agafar un regional. I a quina hora? A les 6:23 am surt... amb tot això, suposo que es nota que em fa molta il·lusió anar-hi!

Hi ha expositors, tallers, sortejos, diversió... Si alguna de vosaltres se n'acaba d'assabentar, entreu al bloc doncs allí hi trobareu tota la informació.

Així que si no sabeu que fer aquest cap de setmana, ens trobem a Sitges??

Cliqueu sobre la imatge per accedir al bloc
Clic sobre la imagen para ir al blog

Llega el fin de semana, llega... la Feria de Scrap en Sitges! Llevo muchos días esperando que llegue este fin de semana, no sin algún contratiempo! En un principio, tenía que ir el sábado a pasar el día y aprovechar para hacer un taller con Elena Roche. Pero por cosas de la vida (ya os explicaré porqué), me cambian la cita del domingo por el sábado, y venga, a cambiarlo todo! Por suerte, el personal de Blokum (que organizan el taller de Elena) me dejaron cambiar por el de Alícia del domingo, que también me apetecía mucho hacerlo. Lo único que me sabe mal es no tener tanto tiempo como el sábado para disfrutar de la Feria, pero bueno... no se puede tener todo!

Para ir a Sitges, me toca un viaje en tren de 2,5 horas de ida y 2,5 más de vuelta... Os preguntaréis donde vivo; en Lleida! Pero tengo que ir con un tren regional. Y a que hora sale? A las 6:23... con todo esto, se nota que me hace mucha ilusión ir!

Hay expositores, talleres, sorteos, diversión... Si alguna de vosotras se acaba de enterar, entrad al blog pues allí encontraréis toda la información.

Así que si no sabéis que hacer este fin de semana, nos vemos en Sitges?

1 comentari:

  1. Que "wuay", a veure si uc anar-hi un dels dps díes. Jo no en faig de scrap però m'agrada molt. Petons i pasat-ho be.

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!