9 de març de 2013

De compres... online!

Avui us ensenyo algunes de les compres que he fet en material d'scrap. De moment, les compres online. I perquè online? Jo visc a Lleida, i tot i que sembla que s'està posant de moda això de l'scrapbook, no venen materials pràcticament enlloc (on he trobat més coses és a l'Eurekakids Outlet). Dic materials més específics com papers de 30'5x30'5, troquels, pegatines... el material bàsic es pot trobar en qualsevol papereria, però la resta... és molt difícil. De fet, em vaig recórrer la majoria de papereries i botigues de manualitats i l'únic que vaig trobar és un parell de models de papers de la mida que us he dit abans al 'mòdic' preu de 2,35€. Més del doble del que sol costar. Així que la única solució és comprar via on-line o aprofitar algun viatge a Barcelona (com vaig fer jo ahir). El que avui us ensenyo, em va arribar la setmana passada, ho vaig comprar a Cromatismes i a Washitape. Són papers, alguns segells i els famosos washi tapes (celo japonès, decorat i sense components químics):

Hoy os enseño algunas de las compras que he hecho en material de scrap. De momento, las online. Y porque online? Yo vivo en Lleida, y aunque parece que se está poniendo de moda esto del scrapbook, no venden materiales específicos prácticamente en ningún lugar (donde he encontrado más cosas es en el Eurekakids Outlet). Digo materiales más específicos como los papeles decorados de 30'5x30'5, troqueles, pegatinas... el material básico se puede encontrar en cualquier papelería, pero el resto... es muy difícil. De hecho, me recorrí la mayoría de papelerías y tiendas de manualidades y lo único que encontré es un par de modelos de hojas de papel de la medida que os he dicho antes al 'módico' precio de 2,35€. Más del doble de lo que suele valer. Así que la única solución es comprar on-line o aprovechar algún viaje a Barcelona (como hice ayer). Lo que os enseño hoy me llegó la semana pasada y lo compré en Cromatismes i a Washitape. Son algunos papeles, sellos y los famosos washi tape (celo japonés, decorado y sin componentes químicos):
2 comentaris:

  1. Que "wuay" tot, deuríes esperar que arribes el paquet amb deliri. Jaens ensenyaràs el qeu faràs amb tot aixó. Petons.

    ResponElimina
  2. oooh! quantes cosetes sisteeer :)!
    et queda toot mooolt xuliii!!! ^^
    artiistaa!

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!