11 de març del 2013

Àlbum Scrap (1)


Aquest dissabte he començat un curs online titulat "Álbum Pequeñas Memorias", que l'imparteix l'Elena Roche de "Pega, papel o tijeras!" És un tutorial online de molta qualitat (amb videos, PDFs...) i per un mòdic preu (3 euros), i la veritat és que m'està agradant moltíssim! De moment, hem fet l'estructura de l'àlbum. Jo he escollit uns papers de la col·lecció "This & That by Lori Whitlock". Demà fem la tercera i última classe on aprofitarem per fer els interiors i decorar la tapa. Que us sembla? A mi m'agrada molt com està quedant!!

Este sábado he empezado un curso online, "Álbum Pequeñas Memorias", que imparte Elena Roche de "Pega, papel o tijeras! És un tutorial online de mucha calidad (con videos, PDFs...) y por un módico precio (3 euros), y la verdad es que me encanta! De momento, hemos hecho la estructura del álbum. He escogido unos papeles de la colección "This & That by Lori Whitlock". Mañana empieza la tercera y última clase donde aprovecharemos para hacer los interiores y decorar la tapa. Que os parece? A mi me está gustando mucho el resultado!!


7 comentaris:

  1. Maquísim, SUPER !!!!, m'encanta y els papers són genials, uns bona tria. Bona setmana, petons.

    ResponElimina
  2. Que bonic Iris! Els papers de flors m'encanten, i aquest és preciós.Gràcies x visitar-me, el meu blog és molt "jovenet"! I el teu és xulíssim! Petons!

    ResponElimina
  3. Què xulo tant florit! ja se sent la primavera...
    Enhorabona!

    ResponElimina
  4. Hola! doncs molt bé! si torna a sortir el curs avisa'm! Que 3€ encara puc pagar-los! ;)
    així també podré adaptar-ho a escriure-hi alguna cosa.

    ResponElimina
  5. Nena, fas coses molt boniques!!
    Jo també he fet el curset de l'Elena i ho explica molt be.
    Aquesta mati l'he acabat. Tu has triat uns papers molt bonics, està quedant xulíiissim :)
    Petons.

    ResponElimina
  6. El papel con esas flores y esos colores es tan bonito... yo también lo tengo y todavía no se como lo voy a usar ;)

    ResponElimina
  7. És molt bonic Iris, aquests papers que has triat són una passada!! I estic totalment d'acord amb tu, es tracta d'un curs fantàstic! Petons.

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!