14 d’octubre del 2011

The Knitting and Stitching Show 2011 (Part 2)



Continuem amb la crònica! El dissabte 8 d'octubre vam anar totes 4 a la fira, amb algun que altre problema de logística... però que vam solventar ràpidament! La fira era genial, enorme, creativa, distreta, capritxosa... en fi... diuen que una imatge val més que 1000 paraules, així que aquí ho teniu:

Continuamos con la crónica! El sábado 8 de octubre fuimos las 4 a la feria, con algun que otro problema de logística... pero que solucionamos rápidamente! La fira era genial, enorme, creativa, caprichosa... en fin, dicen que una imagen vale más que 1000 palabres, así que aquí lo tenéis:


Plano de la feria... pequeñita eeeh :)












Dear Jane del s.XXI





Cross Stitch en 3D


















4 comentaris:

  1. A mi me da algo, que precioso todo, si es que no sabes a donde mirar, un millón de gracias por acercarnos estas maravillas, por cierto los huevos me han encantado. bsss feliz finde.

    ResponElimina
  2. Tens raó les imatges parlen per si soles, mare meva quina fira mes gran, segur que vas veure moltes coses i segur que han vingut amb moltes idees noves.
    Petons

    ResponElimina
  3. WWWWooooooooooooooowwwwwwwww!!!! no esperaba menos de una feria de esta categoria en Londres, que envidia, yo también quierooo!!!

    ResponElimina
  4. impresionante toda la creatividad junta! una experiencia excpecional,por la feria y la compañía. maravilloso Iris.

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!