12 d’octubre de 2011

Cosetes endarrerides... (Intercanvis i algun SAL...)

Abans de seguir amb la crònica de la Fira (com m'agrada mantenir la tensió del moment! jejeje), un parell de coses endarrerides que encara no us havia ensenyat:

Antes de seguir con la crónica de la Feria (como me gusta mantener la tensión del momento! jejeje), un par de cositas atrasadas que todavía no os había enseñado:

8è Objectiu - SAL The Big Round Zipper BCIntercanvi la Fantasia

Aquest intercanvi el va organitzar el blog "Racó de Punt de Creu". El tema era "La Fantasia" i cada una de nosaltres va posar quin era el nostre personatge de fantasia preferit, el nostre color... i la que em va tocar a mi va posar que li agradaven els dracs... aquí va el que li vaig enviar!

Este intercambio lo organizó el blog "Racó de Punt de Creu". El tema era "La Fantasía" y cada una de nosotras puso qual era su personaje de fantasía favorito, el color... y la que me tocó a mi dijo que le gustaban los dragones... así que ahí va lo que le mande yo!

De Iris a El Gato del Punto de CruzJo no sabia ben bé que posar... així que vaig indicar que m'agradaven les fades i... aquí teniu el fantàstic regal que em va enviar la noia de El Gato a mi! Moltíssimes gràcies! Ja li vaig dir en el seu moment, però li torno a dir que m'encanta!

Yo no tenía muy claro que poner... así que puse que me gustaban las hadas y... aquí tenéis el fantástico regalo que me mando la chica de El Gato a mi! Muchísimas gracias! Ya se lo dije en su momento, pero le vuelvo a repetir que me encanta!

Del Gato del Punto de Cruz a Iris

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!