19 d’agost del 2011

Le freak c'est chic!

Si ja ho diuen els del grup "Chic"... ser freaky està de moda... Us dic això perquè la modernitat no està renyida amb les labors. Avui m'ha arribat una cosa que feia dies que us volia ensenyar... una carcassa de l'iPhone 4 que es pot customitzar amb un disseny a punt de creu! Com ho sentiu... bàsicament, la trassera està feta de tal manera que sembla canvas. El kit ve preparat amb tres madeixes de fils, una agulla i alguns dissenys... veure'm que hi faig jo!

Si ya lo dicen los del grupo "Chic"... ser freaky está de moda... Os digo esto porque la modernidad no está reñida con las labores. Hoy me ha llegado una cosa que hacía días que os quería enseñar... una carcasa para mi iPhone 4 que se puede customizar con un diseño a punto de cruz! Como lo oís... básicamente, la trasera está hecha de tal forma que parece canvas. El kit está preparado con tres madejas de hilo, una aguja y algunos diseños... a ver que hago yo con esto!


Aquí teniu alguns dissenys que he extret d'aquest enllaç:


Aquí os dejo algunos diseños sacados de este enlace:





5 comentaris:

  1. Només per això ja voldria tenir un Iphone! Si n'hi hagués per a una blackberry també m'ho compraria!

    A veure qué hi fas!!! jejeje

    Petons!

    ResponElimina
  2. M'agrada!! A veure quin diseny fás? Estaré atenta! :)

    ResponElimina
  3. me encanta! habia visto en uno de los blogs que sigo esta idea y me pareció una maravilla, ya nos enseñarás tu resultado, besitos!

    ResponElimina
  4. Està genial. Es una bona demostració de que les labors són coses de velles!! Hi ha gent que encara ho pensa.
    Ja ens ensenyaràs quin disseny tries.
    Petons

    ResponElimina
  5. Aiiiiinnnnnnnnnns que ho trobo moníssim!!! Però si li faig aixó al meu fill de 13 que en té un, igual em renega com a mare,, i aixó que li encanten les meves labors, però lo de portar la funda del Iphone bordada no sé pas si li farà gràcia. Igual fins i tot li pregunto!!! Ja ens anirás ensenyant quin has fet.
    Petons guapi
    Sonia

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!