4 de juliol del 2011

Home, Sweet Home! (Part 1)

Ja sóc aquí un altre cop! Després de 10 dies de vacances a l'altre costat de l'Atlàntic, concretament a Northampton (Massachusetts) i a Nova York, ja toca actualitzar el bloc amb un reportatge del que he fet aquests dies! Com tinc moltes coses que explicar, ho he dividit en quatre parts; avui començo per la part més turística i les altres tres aniran dedicades al patchwork, el punt de creu i.... com no! Les compres que he fet. Estic molt cansada, tinc molta son a causa del jet lag, però com podeu veure, me'n recordo de vosaltres!

Ya estoy aquí otra vez! Después de 10 días de vacaciones al otro lado del Atlántico, concretamente en Northampton (Massachusetts) y en Nueva York, ya toca actualizar el blog con un reportaje de lo que he hecho estos días! Como tengo muchas cosas que contar, lo he dividido en cuatro partes; hoy empiezo por la parte más turístcia y las otras iran dedicadas al patchwork, el punto de cruz y... como no! Las compras que he hecho. Estoy muy cansada, tengo mucho sueño a causa del jet lag, pero como podéis ver, me acuerdo de vosotras!

Estatua de la Llibertat

Brooklyn Bridge

Central Park


I aquí un parell de fotos del que vaig fer per Northampton... Allí no hi vaig anar exactament per turisme sino perquè el meu xicot presentava un "paper" en un workshop:

Y aquí un par de fotos de lo que hice por Northampton... Allí no fuí exactamente a hacer turismo sino porque mi novio presentaba un "paper" en un workshop:


Sopar de Gala / Cena de Gala 


5 comentaris:

  1. anda que no te lo has pasado bien ni ná...

    ResponElimina
  2. Hostia!!! ainsss, perdó....:)))
    Has estat al altre costat del toll i que callat ho tenies, jjajajaja.
    Anirem veien tot el que has fet.
    Quina envejaaaaaaaa!!!!

    Petons

    ResponElimina
  3. Noia quin viatge!!! ja tinc ganes de veure la seguent entrega del reportatge.... i les compres!!!
    com diu la Montse t'ho tenies molt callat.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Carai! I com li va anar al xicot la prsentació (que no he entés de qué va, ho sento).Aixó si que és aprofitar el viatge, jejeeje

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!