25 d’abril del 2011

Intercanvi / Intercambio Mariposita

Des del foro puntoDcruz, Mariposita va organitzar un intercanvi de materials! És el meu primer intercanvi, i em feia moltíssima gràcia i il·lusió participar en ell. Jo encara no he rebut la meva part tot i que sé que està de camí, però "Vacances", que és la que em va tocar a mi, ja l'ha rebut i en persona!! L'intercanvi consistia en 5 materials i algun detallet sorpresa, així que us poso una fotografia del que li vaig passar!

Desde el foro puntoDcruz, Mariposita organizó un intercambio de materiales! Es mi primer intercambio, y tenía muchísimas ganas de participar en este. Yo aún no he recibido mi parte aunque sé que está de camino, pero "Vacances", que es la que me tocó a mí, ya lo ha recibido y en persona!! El intercambio consistia en 5 materiales y algun detallito sorpresa, así que os pongo una foto de lo que le pasé!

Agujas, etiquetas y plásticos para los hilos
Botones
Acerico-madalena y bolsita para llevar labores (El detalle sorpresa!)



Encara que la Dolors (Vacances) no m'havia de regalar res a mi perquè no era per parelles l'intercanvi, va tenir el detall de regalar-me el següent:

Aunque Dolors (Vacances) no me tenía que regalar nada a mi porque el intercambio no era por parejas, tuvo el detalle de regalarme lo siguiente:

MUCHÍSIMAS GRACIAS!!!!!


Acabo de començar oficialment la meva col·lecció de didals!!!! També vam aprofitar l'ocasió per coneixer-nos tres foreres/blogueres de Lleida que, fins ara, només ens coneixíem via inet!!! Aquí us presento a Cuchitri i a Vacances!

Acado de empezar oficialmente mi colección de dedales!!!! También aprovechamos la ocasión para conocernos tres foreras/blogueras que, hasta ahora, sólo nos conocíamos vía inet!!! Aquí os presento a Cuchitri i a Vacances!

Cuchitri - Iris - Dolors (Vacances)



5 comentaris:

  1. I segur que vau estar xerrant i xerrant i fent feina! jejejeje

    ResponElimina
  2. que de regalitos.... y por fin le pongo cara a Cuchitri!

    ResponElimina
  3. Es molt bonic poder trobar-se i xerrar i possar cares.
    Molt bonics els detalls, tant els teus com el que vas regalar.

    Petons

    ResponElimina
  4. Gusto en conocerte Cuchitri.

    Besos desde Puebla,México.

    ResponElimina
  5. Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh i jo sense adonarme!!!!!!!

    Que guapes que estey renoi, excepte la meva cara de cigrò!!!

    Jajaja

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!