22 d’abril del 2011

Avenços / Avances SAL La Broderie

Estic a anys llum d'acabar el primer objectiu, i ja tinc el segon imprès... però no em rendeixo perquè m'agrada molt i, de moment, podeu veure el que ja tinc fet!! El quadre és enorme, i això és com un granet de sorra, però m'agrada molt com està quedant!!!

Estoy a años luz de terminar el primer objetivo, y ya tengo el segundo impreso... pero no me rindo porque me gusta mucho y, de momento, ya podéis ver lo que tengo hecho!! El cuadro es enorme, y esto es sólo un granito de arena, pero me gusta mucho como está quedando!!!


El resultado final

5 comentaris:

  1. Precioso, una muy buena eleccion y seguro que estas disfrutando mucho con este SAL.

    ResponElimina
  2. Hola Iris:
    T`està quedant preciós. A mí m`encanta brodar-lo, tot just aquesta tarda acabo d`acabar el segon objectiu. Realment és una obra faraònica però ja veuràs que ens quedarà molt bonic.
    Petons
    Sonia

    ResponElimina
  3. Gràcies! La veritat es que és una gran obra faraònica, sí, però estic convençuda que el resultat final no ens farà pensar en això. Mira que porto molt poquet, però val a dir que m'encanta el resultat!!!

    Petons a les dues,

    ResponElimina
  4. jo en tinc un de començat d'aquet estil fa buf,no se quan temps
    com el portes?
    es mol bonic
    anims

    ResponElimina
  5. Doncs vaig moooolt a poc a poc, i fa 85cm x 85 cm... així que igual el deixo d'herència als meus néts! És molt maco, però no sé pas quan l'acabaré!

    Petons,

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!