1 de març del 2011

Les meves primeres labors: Un davantal...

Aquest davantal el vaig fer l'any 1996 (més o menys), jo tenia uns 10 anys, anava a casa d'una senyora del meu poble perquè m'ensenyés punt de creu, i li vaig regalar a la meva mare pel "Dia de la Mare". Tot està fet a mà; inclús les línies que formen els quadrets!!! Es tractava de treure fils de la tela Aida de forma horitzontal i vertical, i després passar-hi dos fils del color que vulguessis; jo ho vaig fer en lila. Encara està pràcticament intacte! La meva mare el té exposat a la cuina, només se'l posen les visites!

Este delantal lo hice en el año 1996 (más o menos), yo tenía unos 10 años, una señora de mi pueblo me enseñaba punto de cruz, y le regalé este delantal a mi madre el "Día de la Madre". Todo está hecho a mano; incluso las líneas que forman los cuadraditos!!! Tuve que sacar los hilos de la tela Aida horizontal y verticalmente, y después pasar dos hilos del color que quisiese; yo lo hice en lila. Aun está prácticamente intacto! Mi madre lo tiene expuesto en la cocina, sólo se lo ponen las visitas!






2 comentaris:

  1. Un devantal monisssim!!!!!! poc a poc jo fa un any mig que vaig obrir el meu blog! per cert passat pel meu que tens uns premis!!!!

    ResponElimina
  2. Uooooooooo!! Premis??? Vaig a mirar, i gràcies pel comentari maca!!! :D

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!