20 de març del 2011

Ja he tornat de Sitges! / Ya he vuelto de Sitges!

Bé... com ja us vaig dir, aquest finde me n'he anat al Festival Internacional de Sitges de Patch. Era el primer cop que hi anava i la veritat és que m'he quedat amb ganes de més!! Per a mi, que sóc una novata, he vist autèntiques obres d'art! I unes teles, i uns quits, i uns patrons... però bé, no m'ho podia quedar pas tot!! Aquí us ensenyo tot el que m'he comprat (que no és poc, i bastant més del que tenia pressupostat... però un cop a l'any no fa mal!):

Bueno... tal y como os dije, este finde me fui al Festival Internacional de Sitges de Patch. Era la primera vez que íba y tengo que decir que me he quedado con ganas de más!! Para mi, que soy una novata, he visto auténticas obras de arte! Y unas telas, y unos quits, y unos patrones... pero bueno, no me lo podía quedar todo!!! Aquí os enseño todo lo que me he comprado (que no es poco, y bastante más de lo que tenía presupuestado... pero una vez al año no hace daño!):

Unes revistes...
Un Jelly Roll, uns mini jelly roll, feltre, fats quarters i teles japoneses
Regal del meu xicot! Que es va enamorar de l'ALOE VERA!
Un patrons! (El del bolso-mussol també es idea del meu xicot!)
Un regle, agulles, anses bossa, cintes, etc.
Botons...
I tot dins la bossa que em van regalar a IDEAS patch&quilt!!!


11 comentaris:

  1. Ostres, si que has tornat força carregada!!! Els botons m'han encantat!!!

    ResponElimina
  2. La veritat és que sí! Entre els SALs i tot això... crec que tinc material per treballar durant moooolt de temps!!! Merci pels botons!!! Valen "una pasta" pel que són, però són tan macos...

    ResponElimina
  3. Guauu!!! quines compres més xules, tens feina per una estona amb tantes robetes i kits.
    Ja ens aniràs ensenyant els treballs.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Gràcies!! La veritat és que no em puc queixar pas... Ara només falta posar-me a fer-ho!! Ganes no me'n falten, el que em manca és temps... però tot ho farem!!

    Petons,

    ResponElimina
  5. Hola guapa, donem el teu correu electrònic que t’enviaré una coseta que t’ha agradat (de les que m’he comprat a Sitges).

    Olga

    ResponElimina
  6. Per mi??? :O

    iris.sola@gmail.com

    Gràcies!!!!!

    ResponElimina
  7. Mare meva, quin munt de coses vas comprar!!! Tens feina per dies, jajajja.
    Sobre les fotos, donç mira, una mica d'amagat, jo no entenc ni entrendre perque es possent aixi, a sobre que els fem "publi" gratis...en fi.
    Sobre lo de quedar, donç, deixes les respostes aqui i jo no hi vaig caure en tornar a mirar i s'en va passar, ho sento, pero crec que en algún post t'hi vaig deixar el correu, el tens??
    I si, vaig fer compres, demà ensenyo les fotos.

    Petons

    ResponElimina
  8. Et vaig deixar un post i et vaig enviar un mail també, però no el deuria anotar bé perquè veig que no el vas rebre!! jejeje... Bé, no passa res :)

    Jo tampoc entenc perquè no deixen fer fotos... haurien d'estar contents! I vaig veure propietaris de botigues bastant barruers quan alguna persona feia alguna foto... com si ens possèssim a fer patrons a partir de la fotografia! No entenen que les volem fer per guardar-ne un record simplement... però bé, és el que hi ha.

    Petons!

    ResponElimina
  9. Que cantidad de cosas...El buho también le gustó a mi chico, pero no me lo compró...:( jeje, que suerte tienes ;)

    Un besito!

    ResponElimina
  10. La verdad es que voy a estar entretenida unos cuantos meses! Ahora sólo me falta aplicarme y empezar cuanto antes!

    Besos

    ResponElimina
  11. Gracias Iris por visitar mi blog, veo que has arrasado con la feria de Sitges!!! me encantan todas las cosas que has comprado.

    Salduos Nieves.

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!