21 de febrer del 2011

El Club de los Viernes

Llegir és una altra de les meves passions. Fa poc, una molt bona amiga em va regalar el llibre "El Club de los Viernes", i és un d'aquells llibres que t'enganxa des del principi (tot i que encara no me l'he acabat i no és per falta de ganes!). A més, la temàtica va molt lligada al que ens agrada fer a totes nosaltres; tot i que no sigui patch o punt de creu, un grup d'amigues es reuneixen cada divendres en una petita botiga on venen llanes i van fent mitja mentre es van entrelligant històries de la seva vida personal. Us en deixo una ressenya:

Leer es otra de mis grandes pasiones. Hace poco, una muy buena amiga me regaló "El Club de los Viernes", y es uno de aquellos libros que te engancha desde el principio (aunque no me lo he terminado todavía y no es por falta de ganas!) Además, la temática va muy ligada a lo que nos gusta hacer a todas nosotras; aunque no sea patch o punto de cruz, un grupo de amigas se reune cada viernes en una pequeña tienda dónde hacen calceta mientras se van entrelazando historias personales. Os dejo una reseña:

¿Has tenido un día horrible en el trabajo? ¿La lluvia ha hecho aún más interminable el atasco diario? ¿Tu hijo se ha comido tu barra de labios favorita? ¿Hace cien años que no tienes una cita y que no encuentras a nadie que la merezca? ¡Pues vente al Club de los viernes!

Porque el Club de los Viernes es, ante todo, cálido y reconfortante. Cálido, como la suave lana tejida, reconfortante, como el trabajo bien hecho.

Y algo así no es precisamente fácil de encontrar en Nueva York, menos aun en Manhattan. No te preocupes si nunca has cogido un ovillo en tu vida, como dice Georgia, la propietaria del establecimiento de lanas Walker e hija, sede de este singular club, para formar parte de este club, no es necesario usar lana, pero sí hacer punto. O sea, coger las agujas, enfrentarte a la labor,  y comenzar a tejer los hilos de la vida.




2 comentaris:

  1. Hola Iris, ostres si, quasi son veïnes, jajaja. Qualsevol cosa que vulguis, ja saps, ok??
    Per cert, el llibre el vaig lleguir fa temps, a mi em va agradar.
    Sobre Creativa Zgz, donç es el primer cop que ho fan allà,he vist el programa i es una mica fluixet si ho comparem amb altres Creatives que es fan al pais,tot hi aixi no esperis trobar molt punt de creu, mes aviat patch i scrap.
    Jo hi anire (si no hi ha canvis) el divendres.

    Petons

    Petons

    ResponElimina
  2. Gràcies! Per una "novata" com jo sempre va bé l'ajuda :) jo crec que vaig a la fira amb molta il.lusió però que m'enduré un desengany doncs estic llegint molts comentaris i sento dir que inflen els preus, pocs stands... Però en fi! S'ha de provar i, sinó, passaré el matí! Gràcies pel comentari, i m'agrada molt el teu bloc!

    Petons,

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!