1 d’octubre del 2013

Primer aniversari de la Sònia

M'encanten els mini àlbums. Com en tan poc espai pots explicar tant! La veritat és que triar les fotografies adequades dóna molta feina, però quan veus el resultat final penses... quina passada! Ara feia dies que no us ensenyava cap mini, i té delicte, perquè el vaig acabar abans de marxar de vacances! Però val més tard que mai.

Me gustan muchísimo los minis. Cómo se puede explicar tanto en tan poco! La verdad es que escoger las fotos adecuadas da mucho trabajo, pero cuando ves el resultado final piensas... qué pasada! Ahora hacía dias que no os enseñaba ningún mini, y tiene delito pues lo acabé antes de irme de vacaciones! Mejor tarde que nunca.

Aquest mini és molt especial per mi perquè la protagonista és la meva filla Sònia i la celebració del seu primer aniversari. Penseu que és la primera filla, néta i besnéta, i això fa que encara sigui més especial.

Este mini es muy especial para mi ya que la "prota" es mi hija Sònia, y su primer cumpleaños. Pensad que es la primera hija, nieta y bisnieta, y eso hace que todavía sea más especial. 





Vaig escollir una col·lecció de papers molt dolça amb una temàtica "cumpleanyera", i per aprofitar al màxim els papers, vaig fer-lo de 15x15cm amb un parell de pàgines desplegables i enquadernat amb anelles. 

Escogí una colección de papeles muy dulce con una temática cumpleañera y para aprovechar al máximo los papeles, lo hice de 15x15cm, con un par de páginas desplegables y encuadernado con anillas.

Mai havia treballat en aquest format de forma uniforme, però m'ha agradat molt, a més, se li treu molt partit als papers, tant si són de 30'5x30'5cm com de 15x15cm. 

Nunca había trabajado en este formato tan uniforme, pero me ha gustado mucho pues se le saca mucho partido a los papeles, tanto si son de 30'5x30'5cm como de 15x15cm.




Pàgina desplegable


Pastís multi-color! Boníssim

Shhhht! Bona nit...




4 comentaris:

  1. Muy bonito. Y la niña está preciosa. Felicidades

    ResponElimina
  2. Ostres! Un anyet ja!!! L'àlbum t'ha quedat preciós i el pastís té una pinta! (jo li vaig fer a la meva pel segon aniversari i va tenir olt éxit! La Sonia està guapíssima a les fotos!
    Petons.

    ResponElimina
  3. Pero l'album el deuries fer despres del seu aniversari....perque veig que hi han fotos amb el pastel i la veleta del 1......aixi tambe m'agradarie.....perque llavors et queda el record de abans de fer l'any i celebrant quan el va cumplir.........

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!