26 de setembre del 2013

Quadern de viatge

Fa dies, els que em seguiu pel Facebook, vau veure unes quantes imatges del meu quadern de viatge mentre era de vacances. D'això ja en fa uns quants dies! Doncs bé, ara us l'ensenyaré amb més detall, l'abans i el després. 

Hace días, los que me seguís por Facebook, vistéis unas cuantas imágenes de mi cuaderno de viaje mientras estaba de vacaciones. De esto ya hace unos cuantos días! Ahora os lo enseño con más detalle.

La idea la vaig treure d'un bloc que cada dia m'agrada més: BLOG DE COSES. La blocaire en va fer un aquest estiu a l'anar de vacances a París, i a mi em va semblar una idea fantàstica! És curiós perquè, només fa un mes aproximadament que el vaig fer i, avui, rellegint-lo, m'he donat compte de les anècdotes, curiositats... que no recordava! Així que imagineu-vos d'aquí uns anys. Sincerament, aquest quadern de viatge és com un tresor. Quan la meva filla sigui gran i llegeixi totes les peripècies del viatge i les anècdotes relacionades amb ella, segur que ho valorarà moltíssim!

La idea la saqué de un bloc que cada día me gusta más: BLOG DE COSES. La blogguer hizo un cuaderno este verano para sus vacaciones en París, y a mi me pareció una fantástica idea! Es curioso porque, sólo hace un mes aproximadamente que volví y hoy, releyéndolo, me he dado cuenta de las cosas que ya no recordava, así que imaginaros en unos años! Sinceramente, este cuaderno es como un tesoro. Cuando mi hija sea mayor y lo lea, seguro que lo valorará mucho!

L'enquadernació és molt senzilla, amb Bakers Twine


Per fer-lo, vaig tirar de retalls i sobres craft de publicitat. Ara ja no els tenen a mà, però fa un temps, al FNAC, hi havia un mural on podies agafar papers, sobres petits, grans... amb el nom de la marca, però vaja, van d'allò més bé. Ja no ho he vist més... així que els hi estic treient un bon partit.

Para hacerlo, tire de recortes y sobres craft de publicidad. Ahora ya no estan disponibles, pero hace un tiempo, en el FNAC, había un mural dónde podías coger papeles, sobres pequeños, grandes... con el nombre de la marca, sí, pero que van muy bien. Ya no los he visto más... así que les estoy sacando provecho.

En aquesta part del sobre hi he posat postals i mapes petits

Vaig obrir el sobre per la part de dalt així l'he aprofitat per posar-hi mapes, tiquets...

3 comentaris:

  1. T'ha quedat genial!. És veritat abans tenien sobres però es va acabar ... Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. He de confessar que cada cop que hi passava n'agafava... i si ho feíem tots... doncs és clar, s'ha acabat! Però ara en tinc un bon assortit :P jejeje

      Elimina
  2. Segur que cada cop que el mireu us portarà bons records. A mi també m'ha portat bons records quan he vist el ticket de las reginas de Santander ja,ja.
    Petons

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!