18 de setembre del 2013

Back to school!

Bon dia!

Estem a setembre ja... i això vol dir que tornem al "cole"! Bé, jo no... tot i que ja m'agradaria! A mi no em feia res tornar a l'escola després de les vacances, m'agradava! Però m'agradava més anar a comprar tot el material escolar de nou curs rere curs. Sempre ho he fet, és començar un curs de qualsevol cosa (encara que sigui de macramé) i anar a comprar-me una llibreta, bolígrafs, colors... no ho puc evitar! 

Aquest curs, per treure'm el "gusanillo", li he regalat un super set escolar a la meva germana. Són dos arxivadors, una agenda alterada i un estoig per l'arxivador seguint aquest tutorial. Què voleu que us digui, a mi m'agrada molt!


Buenos días!

Estamos a septiembre ya... y eso quiere decir que empieza la vuelta al cole! Bueno, yo no... aunque ya me gustaría! A mi no me importaba volver a la escuela después de las vacaciones, me gustaba! Pero aun me gustaba más comprar todo el material escolar curso tras curso. Siempre lo he hecho, es empezar un curso de algo (aunque sea de macramé) y comprarme una libreta nueva, bolis, colores... no lo puedo evitar!

Este curso, para quitarme el "gusanillo", le he regalado este super set escolar a mi hermana. Son dos archivadores, una agenda alterada y un estuche para el archivador siguiendo este tutorial. Qué queréis que os diga, a mi me encanta!

Col·lecció: Hope Chest, de Pink Paislee








2 comentaris:

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!