7 de juny del 2013

Mercat Medieval + Crop Party: Un gran cap de setmana!

Quin cap de setmana m'espera! Encara estem a divendres, però en poques hores començaran aquests dos dies que prometen moltíssim! 

8 de juny


Aquest cap de setmana es celebra el XVII Mercat Medieval d'Almenar, i els dos dies hi haurà una paradeta on podreu trobar articles de papereria, feltre, fusta, joies... tot fet a mà! No deixeu passar l'oportunitat de visitar-li si podeu.

9 de juny


I el diumenge, de crop! Començarem amb un bon esmorzar per agafar forces i després... tallers, sorteigs, intercanvis de regalets, materials, papiroflèxia, riures, compartir moments... vaja, que serà un diumenge fantàstic!!

I recordeu que el 29 de juny es farà un taller d'Iniciació a l'Scrap a Peppa i Punt de Lleida.

--
Menudo finde me espera! Todavía estamos a viernes, pero en pocas horas empezaran estos dos días que prometen muchísimo!

8 de junio

Mercat Medieval d'Almenar

Este fin de semana se celebra el XVII Mercado Medieval de Almenar, y los dos días habrá una "paradeta" dónde podréis encontrar artículos de papelería, fieltro, madera, joyas... todo hecho a mano! No dejéis pasar la oportunidad de visitarlo si podéis.

9 de junio

Crop Party de Ponent!  

Y el domingo, de crop! Empezaremos con un buen desayuno para coger fuerzas y después... talleres, sorteos, intercambios de regalitos, materiales, papiroflexia, risas, compartir momentos... vaya, un domingo redondo!

Acordaros también que el 29 de junio se hará un taller de iniciación al Scrap en Peppa i Punt de Lleida.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!