23 de maig del 2013

Smash Book_Fira Scrap + Sitges

Hola! Ara feia dies que no us ensenyava una pàgina del meu Smash Book. La veritat és que tinc un munt de coses guardades per fer més pàgines, però temps al temps que, almenys, a casa meva no es multiplica! (tot i que no m'aniria gens malament...). El tema de la pàgina d'avui és la Fira d'Scrap a Sitges del passat cap de setmana. En un principi li volia dedicar dues pàgines però al final he vist que amb una era suficient, toca economitzar espai! Veiem el procés?

Hola! Ahora hacía días que no os enseñaba una página de mi Smash Book. La verdad es que tengo un montón de cosas guardadas para hacer más páginas, pero tiempo al tiempo que, almenos, en mi casa, no se multiplica! (aunque mal no me iría...). El tema de la página és la Feria de Scrap en Sitges del pasado fin de semana. En un principi le quería dedicar dos páginas, pero al final con una me ha bastado, hay que economizar! Vemos el proceso?

---
PRIMER PAS / PRIMER PASO

- Preparar la pàgina! Importantíssim. He escollit una pàgina amb un fons de color neutre perquè volia utilitzar les tintes en spray "dylusions". És molt senzill, simplement he pulveritzat la pàgina amb els dos colors i ho he deixat assecar. Important: protegiu la pàgina, per exemple, posant una fulla de diari a sota, si no voleu embrutar la zona de treball.

- Preparar la página! Importantísimo. He escogido una página con un fondo neutro porque quería aplicar las tintas en spray "dylusions". Es muy fácil, simplemente he pulverizado la página con los dos colors y se deja secar. Importante: protejer la página, por ejemplo, con una hoja de periódico debajo, si no queréis ensuciar la zona de trabajo.



SEGON PAS / SEGUNDO PASO

- Recollir tot el memorabilia. En aquest cas, he guardat els tickets de tren, targetes, el tríptic de la Fira... també he imprès unes quantes fotografies i els papers decorats referents a la Fira -que estan penjats al bloc de la mateixa- per donar una mica més d'uniformitat al treball.

- Recojer todo el memorabilia. En este caso, he guardado los tiquets de tren, tarjetas de las tiendas, el tríptico de la Feria... también he impreso unas cuantas fotos y los papeles decorados de la Feria - que están colgados en el blog de la misma - para dar un poco de uniformidad al trabajo.



TERCER PAS / TERCER PASO

- Preparar un sobre per posar-hi el tríptic. Com? Molt  fàcil, amb un tros de paper vegetal doblegat per la meitat (deixant una mica de solapa) i enganxant-lo pels laterals amb washi tape. Amb menys d'un minut teniu un sobre! I el podeu adaptar a la mida que vulgueu. La idea era que es vegués el fons decorat amb tintes, per això millor un sobre translúcid.

- Preparar un sobre para el tríptico. Cómo? Muy fácil, con un trocito de papel vegetal doblado por la mitad (dejando un poco de márgen para la solapa) y enganchándolo por los laterales con washi tape. En menos de un minuto lo tenéis listo! Y lo podéis adaptar a la medida que queráis. La idea era que se viese el fondo decorado con las tintas, por eso un sobre translúcido.


QUART PAS / CUARTO PASO

- Un mini àlbum, molt molt mini (10x10cm més o menys). A la Fira vaig fer un taller d'Art Journal, i volia recordar aquest moment ja que, a part de passar-m'ho molt bé, vaig aprendre molt. És per això que he fet un mini àlbum molt mini amb unes quantes instantànies del taller i unes paraules per recordar el dia. Amb quatre retalls de paper i una mica de washi tape el tenim enllestit. He aprofitat paper decorat de la Fira (si amplieu la imatge ho veureu millor).

- Un mini àlbum, muy muy mini (10x10cm más o menos). En la Feria hice un taller de Art Journal, y quería recordar este momento así que, a parte de pasármelo muy bien, también aprendí mucho. Es por eso que también he hecho un mini álbum muy mini con unas cuantas fotos del taller y unas palabras para recordar el día. Con cuatro recortes de papel y un poco de washi tape está listo. He aprovechado el papel decorado de la Feria (si ampliáis la imagen lo veréis mejor).


CINQUÈ PAS / QUINTO PASO

- Montar-ho! A dalt, he enganxat el sobre de paper vegetal; ara sembla que tapi la pàgina, però com és translúcid no hi ha problema. A baix he posat una solapa decorada amb washi tape, he retallat el logo de la Fira dels papers decorats i hi he posat "Sitges" i la data. Dins el sobre tota la memorabilia guardada. LLESTOS!

- Montarlo! Arriba, he enganchado el sobre de papel vegetal; parece que tapa la página, pero como es translúcido no hay problema. Abajo, una solapa decorada con washi tape, he recortado el logo de la Feria con los papeles decorados y he puesto "Sitges" y la fecha. Dentro del sobre toda la memorabilia guardada. LISTOS!


6 comentaris:

  1. Molt guai Iris!! m'han agradat aquestes tintes en spray! ho vau fer servir al taller d'art journal? Molt interessant! i el paper vegetal crec que pot donar molt joc, oi? :)

    ResponElimina
  2. Sí, tant l'ús de les tintes com del paper vegetal ho vaig aprendre del taller, per això ho volia plasmar en aquesta pàgina de l'Smash Book. Les tintes són molt més versàtils, però aquí simplement li volia donar el toc de color.

    ResponElimina
  3. M'agrada molt! I això del sobre transparent no ho havia vist abans. Moltes gràcies per la idea!

    ResponElimina
  4. Wowwww! m'encanta! gràcies per la idea, genial!

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!