2 de maig del 2013

DIY_Talonari per a parelles en temps de crisi

El dia 22 de març va ser l'aniversari del meu home. Tenia ganes de fer-li alguna cosa feta per mi mateixa (DIY, de l'anglès, "Do It Yourself) i, com encara no tenia molta traça ni material per fer un àlbum d'scrap, vaig decidir fer-li un talonari amb 11 propostes de coses que li agraden a bescanviar a partir de la data del seu aniversari. Em vaig inspirar en uns talonaris que venen a les llibreries. És molt fàcil, jo vaig utilitzar paper decorat d'origami i cartolina ondulada, una mica d'imaginació i llestos!

El día 22 de marzo fue el cumpleaños de mi marido. Tenía ganas de hacerle alguna cosa por mi misma (DIY, del inglés, "Do It Yourself" o Hazlo tu mismo) y, como todavía no había hecho muchas cosas de scrap, me decidí por un talonario con 11 propuestas de cosas que le gustasen a canjear a partir de la fecha de su cumpleaños. Me inspiré en unos talonarios que venden en las librerías. Es muy fácil, yo utilicé papel decorado de origami y cartulina ondulada, un poco de imaginación y listos!



6 comentaris:

  1. Quina bona idea! :) M'encanta! Em podries dir el que vas escriure tu?
    Gràcies!

    ResponElimina
  2. es una muy original idea, y muy bonitos los talonarios.

    ResponElimina
  3. I tant Azucena! Passa'm un e-mail i t'ho dic!

    Salutacions,

    ResponElimina
  4. Hola! La idea és fantàstica i m'encanta. A mi també m'agradaria saber què has ficat als vals per seguir l'exemple. SILVIA

    ResponElimina
  5. Que original!! Te ha quedado muy bonito. Besos!!

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!