22 d’abril de 2013

Smash Book_Sant Jordi

Aquesta no és la primera pàgina que he fet del meu Smash Book, però com demà és Sant Jordi, he pensat que era millor començar per aquí. 

L'he fet sobre la "Diada de Sant Jordi", com podeu veure, he fet el fons amb pintura de dits simulant la senyera, i per sobre he utilitzat un segell de text. Per posar el llistat de llibres que voldria aquest any, he utilitzat un tag semblant al que et donen a les biblioteques quan agafes un llibre en préstec, i l'he acompanyat d'un tros de paper de llibre, tot envellit amb tintes distress.

Espero que us agradi!

Esta no es la primera página que he hecho de mi Smash Book, pero como mañana es "Sant Jordi", he pensado que era mejor empezar por aquí.

El tema es la "Diada de Sant Jordi", como podéis ver, he hecho el fondo con pintura de dedos simulando la senyera, y encima he estampado un sello de texto. Para hacer el listado de libros que quiero este año, he utilizado un tag parecido al que te dan en las bibliotecas cuando coges un libro prestado, y la he acompañado de una hoja de papel de libro, todo envejecido con tintas distress.

Espero que os guste!
1 comentari:

  1. Que maco, ets una "crack" amb això del scrap. M'encanta. Que et regalin moltes roses. Petons.

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!