20 d’abril del 2013

Mini àlbum primaveral

El dissabte passat, 13 d'abril, vaig assistir a un curs organitzat per Craft&Artists i impartit per l'Alícia de"Collage de Memòries". El taller consistia en crear un mini àlbum; però de mini res perquè és molt complet! El kit que vam utilitzar és de la colecció Soleil de Basic Grey. Vam fer servir molts materials i tècniques diverses: troquels, la Big Shot, tintes distress, embossing... En fi, una meravella de curs! Durant aquesta setmana he acabat el meu mini, que us sembla?

El sábado pasado, 13 de abril, asistí a un curso organizado por Craft&Artists e impartido por Alícia de "Collage de Memòries". El taller consistía en crear un mini álbum; pero de mini nada porque es muy completo! El kit que utilizamos es de la colección Soleil de Basic Grey. Usamos un montón de materiales y diferentes técnicas: troqueles, la Big Shot, tintas distress, embossing... Una maravilla de curso! Durante esta semana he acabado mi mini, que os parece?










3 comentaris:

  1. què xulo ha quedat!!!!! m'agrada moooolt!!! i amb les fotos tant boniques que hi has posat ha quedat genial!!! un*

    ResponElimina
  2. Que lindo mini, preciosas las fotos. Y me alegra que Alicia les haya dado el taller.

    ResponElimina
  3. Jo que pasada de album!!! he llegado aqui por casualidad pero me ha encantado conocerte y te dejo unos regalines en mi blog. un besazo!!

    http://veoveoscrapeo.blogspot.com.es/2013/04/y-va-de-premios.html

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!