2 de març del 2012

Instal·lada!

Bé, les mudances són molt dures, i més si canvies de província... però ja estic "pràcticament" instal·lada a Lleida, i tot això acompanyat d'una mica d'estrés i altres "percals mèdics", però ja estic força recuperada. Ganes de cosir... encara m'han de venir, estic una mica "out", però poc a poc m'aniré posant les piles, aquesta entrada és per dir-vos que ja estic a casa un altre cop, que segueixo els vostres blogs des de l'ombra però que estic aquí.

També vull donar les gràcies a la Silvana i a la Sarah  pels dos premis que m'han concedit. Moltes gràcies!!! Com estic una mica desconectada i penso que totes us el mereixeu igual que jo, us els dedico a totes vosaltres, per seguir aquí i seguir-me a pesar de "l'stand-by" tan llarg que estic fent! Petonets!

Bueno, las mudanzas son muy duras, y más si cambias de província... pero ya estoy "prácticamente instalada en Lleida, y todo esto acompañado del estrés y otros temillas médicos, pero ya estoy bastante recuperada. Las ganas de coser... tienen que llegar, estoy algo "out", pero poco a poco me iré poniendo las pilas, esta entrada es para deciros que ya estoy en casa otra vez, que sigo vuestros blogs desde la sombra pero que aquí estoy.

También quiero dar las gracias a Silvana i a Sarah por los dos premios que me han dado. Muchísimas gracias!!! Como estoy algo desconectada y pienso que todas os lo mereceis igual que yo, os lo dedico a todas vosotras, por seguir aquí y seguirme a pesar de mi "stand-by" tan largo que estoy haciendo! Besitos!

Gràcies Sarah!

Gràcies Silvana!

2 comentaris:

  1. Hola Iris! Que bé que ja estigueu instal.lats a la vostra nova llar! Ara a concentrar-se en preparar l'arribada del vostre petit/a i quan et trobis més bé a agafar l'agulla amb ganes un altre cop!
    Petons.

    ResponElimina
  2. Felicitats per la instal·lació a Lleida! Ara a poc a poc a agafar l'agulla i tornar a agafar una rutina!

    Petons, i ja ens aniràs informant! ;)

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!