8 de febrer del 2012

Back to Lleida... de mudances!

Com ja sabeu,  fins ara estava vivint a Tarragona tot i que sóc de Benavent de Segrià (Lleida). Aquí a TGN no hi tenim família, i a causa de la meva "fantàstica" esquena i  donat el proper naixement de la criatura, hem decidit traslladar-nos a Lleida un altre cop, prop dels nostres. Així que estaré uns dies  en mode "off" preparant-ho tot per les properes mudances. Bé... jo miraré molt, perquè amb la ciàtica poca cosa podré fer, però moralment, ajudaré moltíssim! No tardaré molt en tornar per aquí doncs tenim previst instalar-nos definitivament per Carnestoltes ( en uns 10 dies), així que aviat tornaré a estar amb vosaltres! Molts petons!

Como ya sabéis, hasta ahora estaba viviendo en Tarragona aunque soy de Benavent de Segrià (Lleida). Aquí a TGN no tenemos familia, y por culpa de mi "espléndida" espalda y dado el próximo nacimiento del bebé, hemos decidido mudarnos a Lleida otra vez, cerca de los nuestros. Así que estaré unos días en modo "off" preparándolo todo para las mudanzas. Bueno... yo miraré mucho, porque con la ciática poca cosa podré hacer, pero moralmente ayudaré muchísimo! No tardaré mucho en volver por la red ya que tenemos previsto instalarnos definitivamente por Carnaval (en unos 10 días), así que pronto volveré a estar con vosotr@s! Muchos besos!

5 comentaris:

  1. Bona mudança, noia! I continua mimant-te tot el que puguis aquesta ciàtica.

    Petons i abraçades!

    ResponElimina
  2. Donç...feliç mudança i vigila l'esquena, desitjo que tot vagí bé i ja ens avisaras quan estiguis instalada.
    Cuida't molt.

    Petons

    ResponElimina
  3. Ya veras que en nada se te pasa las siempre temidas mudanzas!!!
    Y por la salud, cuidate y mucho reposo!!
    Y felicidades por tu embarazo que creo que aun no lo habia hecho!!

    ResponElimina
  4. Així que et tindrem més aprop??
    quina mandra els trasllats... pren-t'ho amb calma.
    Petonets

    ResponElimina
  5. ohhh, que ho acabo de llegir!! Ara que si no tindrem excusa per no quedar i trobar-nos amb els nostres peques ehhhh????

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!