10 de gener del 2012

Pastís de bolquers

És el primer cop que en feia un (bé, feíem, perquè l'Albert -el meu xicot- m'ha ajudat moltíssim a preparar-lo), i la veritat és que estic molt contenta amb el resultat, i trobo que és un regal molt original i útil! Perquè... al preu que estan els bolquers... Aquest pastís anava dirigit a una recent nascuda, i als seus pares els hi ha agradat molt, que us sembla?

Es la primera vez que hago una tarta de pañales (bueno, hicimos, porque Albert -mi chico- me ha ayudado muchísimo en su preparación), y la verdad es que estoy muy contenta con el resultado, y creo que es un regalo muy original y útil! Porque... al precio que estan los pañales... Esta tarda iba dirigida a una recién nacida, y a sus padres les ha gustado muchísimo, que os parece?




6 comentaris:

  1. Pues es muy práctica, sobre todo por que no solo van pañales, como he podido comprobar, además como tu dices, al precio que están , que mejor regalo, antes cuando eran de tela y gasa, la gente era lo que regalaba, a si que por qué no de celulosa??? y con esa presentación, maravilloso regalo. un beso.

    ResponElimina
  2. Un regalo bonito, orginal y lo más importante útil.
    Os quedo bien bonita.

    Petonets*

    ResponElimina
  3. Regalar bolquers i coses per la cura del bebé sempre és el més útil, més quejoguines i peluixos!

    Per cert, us ha quedat molt rebé! ;)

    ResponElimina
  4. Hola,
    Soc la Sandra la mare que va rebre el regal, ens va agradar moltíssim però encara ens ha agradat mes quan hem vist que l'havia fet la Iris i l'Albert. Us puc dir que n'he vist d'altres i el seu era el mes xulo amb direncia...
    Moltes felicitats per aquesta traça

    Per cert Iris, això del Patchwork m'agrada molt, algun dia hem de quedar i m'expliques una mica que m''agradaria poder fer alguna cosa.

    Una abraçada

    Sandra

    ResponElimina
  5. Jo també n'he fet un! Realment és el regal perfecte x a un nadó. Si ols veure una altra manera de disposar els bolquers mira el meu! A veure si us agrada:-) http://wp.me/p3cqCN-65

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!