2 de gener del 2012

Creativa 2011

Abans de tot, FELIÇ 2012 a tots!!! Estrenem un nou any esperant a que sigui millor que el que hem passat o, almenys, que sigui igual! :) Aquests intentaré posar-me al dia amb el blog, tinc força coses que penjar així que estareu distretes durant uns dies! Per on començar? Doncs per la fira Creativa BCN 2011... No ha plogut des de llavors, però diuen que val més tard que mai! Vaig anar-hi amb la Montse i la Pili i, tot i acabar morta, m'ho vaig passar molt bé! Vaig veure a moltes blogueres, com la Silvana! (encara que moltes elles no em coneixien a mi, però em va fer molta il·lusió) i, com no, també vaig fer unes quantes compres. Aquí a sota podeu veure unes diapositives referent a la Fira i més avall les meves compres; acabeu de passar unes Bones Festes!

Antes de nada, FELIZ 2012 a tod@s!!! Estrenamos un nuevo año esperando que sea mejor que el que hemos pasado, o, almenos, que sea igual! :) Estos días intentaré ponerme al día con el blog, tengo bastantes cosas que colgar así que estaréis distraídas durante unos días! Por donde empezar? Pues por la Creativa BCN 2011... No ha llovido ni nada desde entonces, pero dicen que vale más tarde que nunca! Fuí con Montse y Pili y, aunque acabe muerta, me lo pasé muy bien! Vi a muchas blogueras, como Silvana! (aunque muchas de ellas no me conocían, pero me hizo muchísima ilusión) y, como no, también hice unas cuantas compras. Aquí debajo podéis ver un pase de diapositivas con fotos de la fería y también mis compritas; acabad de pasar unas Felices Fiestas!



Llibres i revista




Teles "Hatched and Patched" que em faltaven



5 comentaris:

  1. Hermosas todas las fotos de tus compras, se nota que lo disfrutaste, ahora a realizar labores hermosas.


    Feliz año nuevo

    ResponElimina
  2. Hola, preciosa.
    Feliz Año!!!
    Me encanta como te ha quedado el blog,
    besitos, Beatriz

    ResponElimina
  3. Quants dies!! quines compretes estaves tan cansada a la tornada que hi havia coses que no havia vist. Molt xules totes les compres!!
    Petonets.

    ResponElimina
  4. Iris Feliz Año Nuevo, espero que las fiestas hayan sido maravillosas para ti y tu familia, las compras que has realizado me encantan, hay un par de telas que las tengo yo iguales, jejeje, coincidimos en tantos gustos verdad??? un beso,

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!