27 de gener del 2012

- 1r Aniversari -

145 entrades, més de 13.000 visites... i ja ha passat un any des que em vaig endinsar al món bloguer! Un món meravellós, que m'ha permès conéixer grans persones, no només a través dels seus blogs, sinó a nivell personal. Reunions, fires, viatges... Espero que aquest només sigui el primer de molts anys més al vostre costat, per seguir aprenent i seguir admirant-vos dia rere dia! Gràcies per seguir visitant el meu particular "raconet".

145 entradas, más de 13.000 visitas... y ya ha pasado un año desde que me endinsé en el mundo bloguero! Un mundo maravilloso que me ha permitido conocer a grandes personas, no sólo a través de sus blogs, sino también a nivel personal. Reuniones, ferías, viajes... Espero que este sólo sea el primero de muchos más años a vuestro lado, para seguir aprendiendo y admiraros día tras día! Gracias por seguir visitando mi particular "rinconcillo".


6 comentaris:

  1. El plaer és nostre!

    Gràcies a tu! =)

    ResponElimina
  2. Felicitats pel teu primer cumpleblog.
    petonets

    ResponElimina
  3. Felicidades por tu primer añito, yo también estoy de cumpleblog. Y felicidades por el embarazo, a cuidarse a aprovechar la inspiración que tu peque te dará.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats per aquest aniversari.

    Petons

    ResponElimina
  5. Hola Iris! Acabo de descobrir el teu bloc i ja m'he fet seguidora! Enhorabona pel teu primer any com a blogger (tot i que ja fa uns dies d'aquesta entrada)! Jo fa ben poc que he començat això dels blocs i de moment estic molt contenta!
    Fins aviat!
    Marta

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!