6 de juliol del 2011

Home, Sweet Home! (Part 3)

Avui m'he comprat la revista "artepatchwork", i m'ha fet gràcia perquè he vist un mini article a la pàgina 75  sobre l'"Art Quilt Gallery", una galeria de Quilts a Nova York de la revista americana Art Quilt. I dic que m'ha fet gràcia perquè curiosament és aquí on vaig fer part de les meves compres doncs aquesta galeria és annexa a la botiga "The City Quilter". Va ser una meravella comprar teles aquí perquè és clar, amb el canvi de moneda i que són més barates, tenies teles de qualitat a menys de la meitat de preu que les pots comprar per aquí... Jo no em vaig comprar molta cosa, més aviat vaig portar un encàrrec, però tot i així vaig disfrutar molt comprant i mirant la botiga i l'exposició (que, per cert, et deixen fer fotos sense problemes...):

Hoy he comprado la revista "artepatchwork", y me ha hecho gracia porque he visto un mini artículo en la página 75 sobre la "Art Quilt Gallery", una galería de Quilts en Nueva York de la revista americana Art Quilt. Y digo que me ha hecho gracia porque curiosamente fue allí donde hice parte d emis compres pues esta galería es annexa a la tienda "The City Quilter". Fue una maravilla comprar telas allí porque claro, con el cambio de moneda y que son más baratas, tenías telas de calidad a menos de la mitad de precio de las que puedes comprar por aquí... Yo no compré mucho sino que traí un encargo más que nada, pero aun así disfrute mucho comprando y mirando la tienda y la exposición (que, por cierto, te dejan hacer fotos sin problemas...):

THE CITY QUILTER:




ART QUILT GALLERY - NORIKO ENDO'S "IMPRESSIONISTS QUILTS"






COMPRES A "THE CITY QUILTER"

6 Batik Fat Quarters

6 New York Fat Quarters



COMPRES PER NORTHAMPTON

Jelly Rolls de 6 tires


Material de pdx

5 comentaris:

  1. Hola Iris. Muchas gracias por este reportaje que compartes con nosotras, veo que lo has pasado genial, me alegro mucho, un beso.

    ResponElimina
  2. Mira, el viatge en si no em fa tanta enveja com les compres i les botigues que vas poder visitar!!! Quina meravella!

    ResponElimina
  3. que cantidad de compras y todo preciosos,la tienda una pasada,cuando puedas pasate por mi blog te he dejado un premio muy refrescante que tengas un feliz verano un saludo Maxi

    ResponElimina
  4. Molt xules les compres, la robeta de les línees del metro és molt xula.
    Petons

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!