5 de juliol del 2011

Home, Sweet Home! (Part 2)

Aquest és el segon cop que vaig a New York, però la veritat és que l'altra vegada que hi vaig anar, ni em vaig fixar en totes les botigues que hi havia relacionades amb el punt de creu i el patchwork; segurament perquè, tot i que m'agradava, no tenia tant interès com ara. Així doncs, aquí va la segona part de les meves vacances: un recull de les botigues relacionades amb el món de les labors que hi havia pel "Fashion District" de New York:

Esta es la segunda vez que voy a New York, pero la verdad es que la otra vez que fui, ni me fijé en todas las tiendas que había relacionadas con el punto de cruz y el patchwork; seguramente porque, aún y gustándome, no les tenía tanto interés como ahora. Así pues, ahí va la segunda parte de mis vacaciones: una recopilación de tiendas relacionadas con el mundo de las labores que había por el "Fashion District" de New York:



Botiga de Botons / Tienda de Botones

Botiga de Cintes / Tienda de Cintas

Botiga de Cremalleres / Tienda de Cremalleras

Merceria

Teles / Telas

... I més teles! / ... Y más telas!



I demà... una botiga de patchwork i les meves compres!

Y mañana... una tienda de patchwork y mis compras!

2 comentaris:

  1. Guauuu m'imagino que hi vas estar hores per voltar totes aquestes botigues. M'ha sorprés que hi hagi una botiga només de botons, cintes o cremalleres. Sorprenent!!!
    Petons.

    ResponElimina
  2. guau!!!! nena que bonic,ja m'agradaria que a la meva ciutat hi hagues alguna botigueta d'aquestes.jejejej

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!