14 de juny del 2011

Fent cuinetes!

Com ara tinc més temps lliure, no tot serà cosir! Aviat serà Sant Joan, i jo estaré lluny d'aquí aquell dia i no podré menjar coca... però he trobat la solució, fer-la jo! Encara he de perfeccionar-la doncs l'he repartit massa i no ha pujat molt... però està força bona! No en sentiu l'oloreta??

Como ahora tengo más tiempo libre, no todo será coser! Pronto será San Juan, y yo estaré lejos de aquí aquel día y no podré comer la "Típica Coca de San Juan"... pero ya tengo la solución, hacerla yo! Aún tengo que perfeccionarla pues no he repartido mucho la masa y no ha subido mucho... pero está bastante buena! No sentís el olor??



I aprofitant que el forn està calent i ens agrada molt el pa de nous... doncs també n'he fet! És el primer cop... ja us contaré què tal... Ah! I apart de nous, també hi he posat festucs (pistatxos), a veure com surt tot això...

Y aprovechando que el horno está caliente y nos gusta mucho el pan de nueces... pues también he hecho! Es la primera vez... ya os contaré que tal... Ah! Y aparte de nueces, también he puesto pistachos, a ver como sale todo esto...



Tachááááán!!!

3 comentaris:

  1. Qué pinta tan estupenda que tienen, el pan, es que me lo comía todo, sobre todo la parte blanquita que es la que más me gusta mmmmm.
    Feliz miércoles, besos.

    ResponElimina
  2. Eis a veure si m'envies les receptes i les posem a la web http://receptes.elcontenedor.net

    ResponElimina
  3. Ayy Iris, aixó no es fa, sentim la oloreta però jo la vull tastar!!!!!!!!! Si la poses al blog de la Irene la intentaré fer, la veritat és que s`estalvien molts dinerets fent-les nosaltres, que per Sant Joan les coques están pels núvols!!!
    Petons
    Sonia

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!