3 d’abril del 2011

Mes nou, llibre nou! / Mes nuevo, libro nuevo!

Ja fa dies que me l'estava mirant i remirant per internet... i al final m'he decidit i... l'he comprat! Temps per cosir no tinc, però per acumular material... Però la veritat és que el llibre és una passada; es diu It's Quilting Cats and Dogs, que parafraseja l'expressió "Plou a bots i barrals" en anglès, que seria It's raining cats and dogs. Bé, apart de que el títol em va cridar l'atenció, ja havia vist alguns dels treballs del llibre en alguna revista, i em van encantar!! Així que en breu, el tindré amb mi!!!


Hace días que lo estaba ojeando y reojeando por internet... y al final me he decidido y... lo he comprado! Tiempo para coser no tengo, pero para acumular material... Pero la verdad es que el libro es una pasada; se llama "It's Quilting Cats and Dogs", que parafrasea la expresión "Llueven chuzos de punta" en inglés, que sería, It's raining cats and dogs. Bueno, aparte de que el título me llamó la atención, ya había visto algunos de sus trabajos del libro en alguna revista, y me encantaron!! Así que en nada, estará en mi casita!!

3 comentaris:

  1. sin duda será precioso, ya nos lo dirás, te pasa como ai, tenemos poquito tiempo pero nos encanta tener de todo, por si acaso...

    ResponElimina
  2. Pues sí... yo creo que compraría libros más que cosería... jejeje... Bueno, a lo mejor no tanto, pero vamos, es que me lo quedaría todo!!

    ResponElimina
  3. Quina bosseta més maca! Jo també faig el mateix, acumula més material per fer, en comptes de tenir temps per fer-ho! jejejeje

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!