4 de març del 2011

Una bruixeta... / Una brujita...

L'any 2006 vaig anar a estudiar a Cardiff (Gales, UK). Allí tenia molt de temps lliure doncs tenia poques hores de classe, així que em vaig endur amb mi la meva afició al pdX. Vaig aprofitar per fer aquest quadre que ara penja a l'habitació de la meva germana, que va ser la que va escollir el disseny. No es veuen molt bé les fotos perquè està emmarcat i reflexa el vidre, a més, les he fet amb el mòbil, però us en podeu fer una idea :)

En el año 2006 me fui a estudiar a Cardiff (Gales, UK). Allí tenía mucho tiempo libre pues tenía pocas horas de clase, así que me llevé mi afición al pdX. Aproveché para hacer este cuadro que ahora cuelga en la habitación de mi hermana, que fue quién escogio el diseño. No se ven muy bien las fotos porque está enmarcado y el cristal refleja, además, las fotos las he hecho con el móvil, pero creo que os podéis hacer una idea :)


Tanto la tela de araña como la luna están hechas con hilo fluorescente!



5 comentaris:

  1. Donç vas aprofitar molt be el temps, es un treball molt bonic.

    Petons

    ResponElimina
  2. Sí... en van sortir coses profitoses!!! :)

    Petons,

    ResponElimina
  3. OSTRES!!! Tan per la labor, que és preciosa,i no només pq m'encantin les bruixetes, sinò com per haver estat a Cardiff (allí han estat rodant una de les meves series preferides!!) Quina enveja!

    ResponElimina
  4. Gràcies!!!! Doncs és una ciutat preciosa!!! Quina sèrie hi fan allí???

    Petons,

    ResponElimina
  5. Fins fa poc hi rodaven íntegrament Torchwood. Ara ho fan però no tots els capítols! ;)

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!