7 de febrer de 2011

Shopping! (again...)

Bé, he decidit renovar el cuarto de la planxa per convertir-lo en l'habitació de les labors, i m'he posat de ple a fer feina! El primer que he fet és comprar una taula estreta però llarga per posar-hi la màquina de cosir i altres accessoris que ara us ensenyaré. 
També hi ha uns prestatges i un moble que vaig comprar a l'IKEA (en breu, més fotos!). I ara us ensenyaré les capsetes que vaig comprar al CASA

Bueno, he decidido renovar el cuarto de la plancha y reconverirlo en la habitacion de las labores, i me he puesto manos a la obra! Lo primero que he hecho es comprar una mesa estrecha pero larga para la màquina de coser y otros accesorios que ahora os enseñaré.
También hay unas estanterias y un mueble que compré en el IKEA (en breve, más fotos!) Y ahora os enseñaré las cajitas de madera que compré en CASA:
 

Aquestes caixetes les utilitzaré per posar els fils DMC. En un principi serveix per posar els coberts, però li he trobat una utilitat millor... :)

Estas cajitas las utilizaré para los hilos DMC. En un principio sirven para poner los cubiertos, pero he les he encontrado una utilidad mejor... :)

Això, en teoria, és una caixeta per posar les bosses de te, però jo l'utilitzaré per posar els botons decoratius. A més, com té la tapa de vidre, serà més fàcil trobar-los.

Esto, en teoría, es una cajita para poner las bolsitas de te, pero yo la utilizaré para poner los botones decorativos. Además, como la tapa es de cristal, será más fácil encontrarlos.
 
Finalment, en aquesta caixa hi posaré els fils de color per la màquina de cosir. Espero poder-vos ensenyar moltés més fotos ben aviat!

Finalmente, en esta cajita pondré los hilos de colores para la máquina de coser. Espero poder enseñaros muchas más fotos pronto!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!