22 de febrer del 2011

La Casa delle Bambole

Bé... aquesta tarda "m'he encapritxat" d'un quadre mentre estava mirant què podia fer mentre no començaven els SALs... tampoc vull tenir moltes coses començades perquè després no trobaré temps per acabar-les! Però no me pogut resistir a aquesta caseta de nines... així que aquesta nit, quan he arribat de treballar a les 9, m'he posat "a ello", i de moment no em queixo del que he avançat...

Bueno... esta tarde me "he encaprichado" de un cuadro mientras estava mirando que podia hacer mientras no empezaban los SALs... tampoco quiero tener muchas cosas empezadas porque después no tendré tiempo para terminarlas! Pero no me he resistido a esta casita de muñecas... así que esta noche, cuando he llegado de trabajar a las 9, me he puesto a ello, y de momento no me quejo de lo que he avançado...

Original de la revista



Encara que si fem cas al refrany...
Aunque si hacemos caso del refrán...

"Costurera sin dedal, cose poco y cose mal"

No es veu molt... però m'he destrossat el dit cor esquerra... pero noies, no hi ha manera, no m'acostumo a cosir amb didal, i això que vaig començar a fer pdx als 10 anys... en fi, serà qüestió d'acostumar-se! ( I encara que el refrany diu el que diu, jo n'avanço molt més sense! jejeje) 

 No se aprecia mucho... pero me he "destrozado" el dedo corazón izquierdo.. pero chicas, no hay manera, no me acostumbro a coser con dedal, y eso que empecé con el pdx a los 10 años... en fin, será cuestión de acostumbrarse! (Y aunque el refrán dice lo que dice, yo avanzo mucho más sin! jejeje)

3 comentaris:

  1. Hola noia! Em passava per aquí i he vist el blog, i el teu dit destrossat! Escolta, si no et va el portar didal de dit, perqué no en portes un més petit?

    M'explico, n'hi ha d'un tipus que és com una enganxina que es posa a la "yema" del dit amb un adhesiu. Mira-t'ho, potser et va bé =)

    Petons!!

    ResponElimina
  2. Taxan! això em va passar a mi i em vaig comprar un com els que la Silvana diu es diuen Ultra timble! si vols et dic on trobar-ne!

    Jo sé el mal que fa!!!!!

    Per cert un blog preciós!
    Petons
    Cuchitri

    ResponElimina
  3. Hola!! Moltes gràcies pels comentaris!! Doncs sí... si em dius on trobar-ne... perquè no m'acostumo al didal ni a la de tres... però m'agrada veure que no sóc la única a qui li passa això!!

    Gràcies a les dues per visitar el bloc! :D

    Petons!

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!!!
Gracias por tu comentario!!!